Även om det är kallt och blåsigt ute så kan vi hitta sommartecken ute i naturen.

image

På utedagen i onsdags hade vi matte. Vi fick varsitt nummer som skulle placeras rätt på en tallinje. Tallinjen var placerad mellan två rep. Att sätta ut nummer 1 och nummer 99 var inte så svårt men lite kluriga blev det att sätta ut till exempel nummer 47. Vi fick diskutera och flytta siffrorna ibland för att det skulle bli rätt.

imageimage

image

 

Veckans grej handlande om sjöräddningen! Mathilda hade en massa att berätta om det. Hennes pappa jobbar på sjöräddningen och hon har till och med fått känna på hur det är att bli sjöräddad av både båtar och helikoptrar.Vi fortsatte att arbeta med badvett och båtvett på lektionerna, så nu kan det få bli sommar när det vill för nu vet vi hur vi ska uppföra både när vi badar och när vi är på sjön.

imageimage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation