Den här sista veckan på terminen är alltid lite stökig och ser inte alls ut som det brukar göra. Vi har sett på treornas musikal  ”Fia med knuff”, de var jätteduktiga! Sedan var det Möllemix och vi sjöng ”Groupie”, vi tog i allt vi kunde. Dessutom fick vi visa upp vår dans och det var uppskattat av alla andra klasser som tyckte att vi var bra!

Så här sista dagen har det enligt tradition varit utmaning här på skolan, då utmanar sexorna lärarna i olika grenar. I år var det fotboll, gräddbulleätning, äggkastning, godisgömma och till slut ”chubby bunny”. Vi lärare hade gott stöd från våra elever vilket visade sig vara bra, vi vann nämligen. imageimageimage

Och Mathilda passade minsann till första målet! Även om hon inte visste om det!

imageimage

 

imageimage

 

Fredrik var hos oss sista dagen idag och det firade vi lite extra! Dessutom fick han äran att tävla i godisgömman!

image

Som avslut hade Petra och Mathilda öppnat sin glasskiosk ”P o M:s Glasskiosk”. Alla barn fick gå och köpa sin glass och sedan fikade vi på filtar i slänten.

image

Med detta önskar vi en riktigt härlig och skön sommar!

Vi längtar redan till höstterminen!

KRAM från Petra och Mathilda

image

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation