Vi hade en härlig utedag i onsdags med lekar tillsammans och en massa fri lek i skogen. I skogen byggdes det kojor och ett zoo, där det fanns vithajar, vargar och pandor att titta på och mata. Till lunch startade vi upp en brasa och grillade korv.image

imageimageimage

 

Varje morgon drar vi ett blad ur vår almanacka och varje dag får vi ett nytt uppdrag. Det kan vara alltifrån att hitta motsatsord, synonymer, rektanglar eller som en dag när uppdraget var att några barn skulle göra en åtta av sina kroppar. Efter mycket diskuterande om hur många barn som behövdes och hur det skulle gå till, blev det så här:

image

 

Vi har också startat upp vårt tema ”Förr och Nu” med att göra en egen tidslinje på tio år tillbaka i tiden. Alla dokumenterade vad som hänt i deras liv under denna tiden.

imageimage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation