Under den här veckan har vi firat FN-dagen. Vi tjuvstartade faktiskt genom att fira den redan på måndagen även om FN-dagen inte är förrän på fredag. Alla elever samlades i idrottshallen och sjöng sånger. Några barn på skolan visade tillsammans med sina släktingar danser från sina länder, de var jätteduktiga.

imageimageimage

 

I onsdags jobbade vi med problemlösning i matten. Först fick vi se en legomodell på smartboarden där vi skulle säga hur många klossar den var uppbyggd av. Därefter fick vi se bilder på olika modeller och vi  skulle skriva hur många klossar vi trodde de var uppbyggda av.  Sedan jämförde vi med varann. Det var en rolig lektion, vi är många som gillar att bygga.

image    image      imageimage  image   image

När vi skulle jobba med matteportalen blev det lite fel… Vi hade inget nätverk så vi fick hitta på något annat att göra. Vi bestämde att vi skulle få skriva precis vad vi ville.

image

Nu närmar sig höstlovet och det ska firas med Halloweenpyssel och lövkronor. Vi blev också bjudna på små minispöken av Mathilda och Petra.

imageimageOimageimagel

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation