Den här veckan har vi varit aktiva!

Först har alla barnen kommit på olika lekar i skogen. Det arbetades på ett hotell ute i skogen. Alla hade en uppgift på hotellet. Allt ifrån receptionist till städerska till elektriker behövdes på hotellet.

imageimageimage

Vi har även varit på besök på Jössarinken, där vi åkte skridskor hela dagen! Det var jätteroligt och alla kämpade hårt. Flera stycken hade aldrig åkt skridskor innan. Citat från en elev ”Först ramlar man men sedan blir man bara bättre och bättre” och visst stämmer det, övning ger färdighet.

imageimageimageimageimage

Vi har fortsatt att arbeta med vårt tema vatten. Denna vecka fick vi lära oss om och skriva om vattnets kretslopp.

.imageimage

När vi hade datorerna fick alla arbeta med matteportalen. Det är väldigt tyst och koncentrerat i klassrummet dessa lektioner.

image

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation