I måndags tog vi bussen till Mörrum och åkte på teater. Den hette koppla kropp och var riktigt bra! De var jätteduktiga på att dansa och de liksom dansade sig igenom hela kroppen, hjärnan, skelettet, musklerna, magen, hjärta, lungor och till och med alla våra blodkärl.

image

Vi har fortsatt med vårt tema snilleblixtarna. Den här veckan har vi fått göra klart våra ritningar och beskrivningar. När de var klara fick vi äntligen börja tillverka våra uppfinningar. Det var jättekul, men kanske svårare än vi först trodde. Det var inte alltid så lätt att få det precis som det var tänkt på ritningarna. Vi fick lära oss att limpistolen inte fungerar när man ska limma ihop plast mot plast , då gällde det att hitta på andra lösningar. Någon satte ihop med tejp, andra använde snöre eller ståltråd. Någon testade om det skulle fungera om man först limmade på papper på så att det inte blev direkt plast mot plast. Ja idéer var det gott om och vilka fantastiska uppfinningar det blev. Alla fick sedan försöka skriva ned tankarna om sina uppfinningar på datorn, vi hann inte riktigt klart så det blir att fortsätta efter lovet.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation