Oj, vad våra larver växte fort. De har nu blivit puppor! Det var riktigt spännande att se när de förpuppade sig! En larv kunde vi till och med filma under förpuppningen. Efter cirka en vecka kläcktes den första puppan och vi har nu fått fjärilar i vårt fjärilshotel.

imageimage

image

Vi har haft skräpplockarvecka vilket innebär att vi gått i området runt skolan och plockat skräp som folk kastat! Vi hittade allt ifrån papper till blöjor!

imageimage

I matematiken hade vi en uppgift där vi skulle se hur många morötter det fick plats i vårt trädgårdsland. Vi visste att det fanns 15 morötter i det ursprungliga landet, men får man plats med dubbelt så många om man gör det dubbelt så brett och dubbelt så långt? När alla var klara fick vi tala om vad vi kommit fram till och diskuterade hur olika vi hade tänkt.

imageimageimage

image

När det var Valborg så firade vi med att tända en eld ute på fotbollsplanen och sjunga in maj tillsammans .

imageimage

Sista dagen innan vårt lilla ”Kristihimmelfärdslov”  så hade vi skoldisco med Disneytema. Hela skolan gick till Mariegården och hade ett gemensamt disco. Vi blev bjudna på hamburgare, det var jättemysigt att sitta i solen och äta den.

imageimageimageimageimage

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation