image

Vi har arbetat med statistik och diagram. Alla fick välja en fråga de skulle undersöka. Först antecknades svaren och sedan fick alla göra ett stapeldiagram. När det var klart skulle man göra ett cirkeldiagram på dator för att se resultaten på olika sätt. Det var en rolig och engagerande uppgift.

image

Teatern URKUL var på skolan, den var verkligen URKUL. Den handlade om tiden, vilket var passande då vi jobbar mycket med klockan.

image

Nu börjar vårt NTA-tema förändringar gå mot sitt slut och nu har vi fått undersöka vad det var för blandningen vi hade fått. För att se om våra förutsägelser stämde fick vi nu separera blandningen. Det visade sig att blandningen var salt och peppar.

imageimage

De sista veckorna har vi haft utvecklingssamtal på skolan. I år fick alla barn förbereda och utföra samtalet själva. Hur har det egentligen gått med de målen som vi satte i våras? Vad har vi blivit bättre på? Och framörallt vad ska vi bli ännu bättre på? Alla barn har gjort ett fantastiskt bra jobb och vi lärare är stolta över er!

image

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation