Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8.0! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-includes/functions.php on line 4329

Notice: register_widget_control is deprecated since version 2.8.0! Use wp_register_widget_control() instead. in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-includes/functions.php on line 4329

Strict Standards: Declaration of mythemes_walker_nav_menu::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-content/themes/my-theme-with-grass-and-dew/functions.php on line 0

Strict Standards: Declaration of mythemes_walker_nav_menu::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-content/themes/my-theme-with-grass-and-dew/functions.php on line 0

Strict Standards: Declaration of mythemes_walker_nav_menu::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-content/themes/my-theme-with-grass-and-dew/functions.php on line 0

Strict Standards: Declaration of mythemes_walker_nav_menu::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-content/themes/my-theme-with-grass-and-dew/functions.php on line 0

Notice: register_sidebar kallades felaktigt. Inget id var satt i argumentmatrisen för sidopanelen "Sidopanel 1". Därför används i stället standardargumentet "sidebar-1". Ange manuellt id till "sidebar-1" för att tysta detta meddelande och behålla existerande innehåll i sidopanelen. Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-includes/functions.php on line 4667
Bolsgården 3A » Blog Archive » Vecka 16

Vecka 16

Posted on 17th april 2015 in Okategoriserade

Hej Bloggen

Den här veckan har vi jobbat med adjektiv och substantiv och verb. När vi har tystläsning ska vi skriva ner de verb, adjektiv och substantiv som vi hittar i våra böcker.

IMG_0529[1]

 

Vi har också jobbat med Sally Smart ock personbeskrivning av Einar tvär. Einar Tvär är flintskallig med blommig skjorta och schackrutiga kortbyxor. Sally Smart är en detektiv som läser mysterium.

IMG_0536[1]   IMG_0538[1]

 

 

Vi har jobbat med matte spel på datorn och med kort och mattebingo. Vi fick gå runt på olika stationer och prova olika matteuppdrag. Alla stationer handlade om multiplikation.

IMG_0532[1]

 

Våra np  har vi alla klarat!     hipp hipp hurra! så vi ska vi se på film =)

 

Hälsningar sportJohanna och Wilmisen

IMG_0539[1]

 

 

 

comments: Closed

Comments are closed.