Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8.0! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-includes/functions.php on line 4329

Notice: register_widget_control is deprecated since version 2.8.0! Use wp_register_widget_control() instead. in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-includes/functions.php on line 4329

Strict Standards: Declaration of mythemes_walker_nav_menu::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-content/themes/my-theme-with-grass-and-dew/functions.php on line 0

Strict Standards: Declaration of mythemes_walker_nav_menu::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-content/themes/my-theme-with-grass-and-dew/functions.php on line 0

Strict Standards: Declaration of mythemes_walker_nav_menu::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-content/themes/my-theme-with-grass-and-dew/functions.php on line 0

Strict Standards: Declaration of mythemes_walker_nav_menu::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-content/themes/my-theme-with-grass-and-dew/functions.php on line 0

Notice: register_sidebar kallades felaktigt. Inget id var satt i argumentmatrisen för sidopanelen "Sidopanel 1". Därför används i stället standardargumentet "sidebar-1". Ange manuellt id till "sidebar-1" för att tysta detta meddelande och behålla existerande innehåll i sidopanelen. Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-includes/functions.php on line 4667

Warning: curl_exec() has been disabled for security reasons in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-includes/Requests/Transport/cURL.php on line 162
Bolsgården 3A » Blog Archive » Blogg v.18

Blogg v.18

Posted on 30th april 2015 in Okategoriserade

Hej bloggen

 

Förra veckan hade vi orienteringsmatte. Vi har också börjat med tema världen och olika världsdelar. Vi har skrivit texter om världen och tillsammans har vi hittat nyckelord från filmer som vi sett.  Vi fick också i grupper en varsin utklippt världsdel av My som vi skulle placera på världskartan. 

IMG_0562[1] IMG_0563[1] 

I måndags var vi på Ire, då träffade vi grisen Gullan vi plockade blommor sen grillade vi korv och drack äppeljuice.

Denna veckan jobbade vi med cowboyen & skrev nyckelord om sandvargen. Vi fick göra det två och två och sen återberätta för varandra. 

IMG_0565[1]

När vi hade praktisk matte spelade vi några matte spel och lärde oss lättare sätt att räkna ut svaren. Ett av mattespelen hette Sweet sixteen. Man fick lägga upp 4 * 4 kort och sen slog My en tärning. Om My tillexempel slog 18 skulle man hitta kort på sin spelplan som tillsammans var lika med 18. Det lag som fick bort flest kort vann. Man skulle ha så lite poäng kvar som möjligt. Här fick vi öva på huvudräkning och att använda olika strategier. 

IMG_0568[1]   IMG_0570[1]

Hälsningar Lily och den goda grönsaken Oliver 

comments: Closed

Comments are closed.