Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8.0! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-includes/functions.php on line 4329

Notice: register_widget_control is deprecated since version 2.8.0! Use wp_register_widget_control() instead. in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-includes/functions.php on line 4329

Strict Standards: Declaration of mythemes_walker_nav_menu::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-content/themes/my-theme-with-grass-and-dew/functions.php on line 0

Strict Standards: Declaration of mythemes_walker_nav_menu::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-content/themes/my-theme-with-grass-and-dew/functions.php on line 0

Strict Standards: Declaration of mythemes_walker_nav_menu::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-content/themes/my-theme-with-grass-and-dew/functions.php on line 0

Strict Standards: Declaration of mythemes_walker_nav_menu::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-content/themes/my-theme-with-grass-and-dew/functions.php on line 0

Notice: register_sidebar kallades felaktigt. Inget id var satt i argumentmatrisen för sidopanelen "Sidopanel 1". Därför används i stället standardargumentet "sidebar-1". Ange manuellt id till "sidebar-1" för att tysta detta meddelande och behålla existerande innehåll i sidopanelen. Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-includes/functions.php on line 4667

Warning: curl_exec() has been disabled for security reasons in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-includes/Requests/Transport/cURL.php on line 162
Bolsgården 3A » Blog Archive » Bloggen v.20

Bloggen v.20

Posted on 8th maj 2015 in Okategoriserade

Hej bloggen!

vi simmade i torsdags och då delade Ida upp oss i två lag. I Ena laget gjorde vi livräddning och i det andra simmade vi ryggsim och bröstsim.Vi var på biblioteket i torsdags  då fick vi låna fyra böcker.Och i onsdags fick vi fem brev av Sally smart och då fick vi hjälpa Sally smart med att sätta ihop berättelse.

IMG_0577[1]

 

Vi har jobbat med näringskedjor och det handlar om vem som äter vem Vi fick ett papper med olika djur och sen skulle vi klippa ut dom. När vi hade gjort det så skulle vi limma dom på ett papper och dra pilar mellan de djur som äter varandra. Vi kastade också ett garnnystan mellan varandra för att öva på olika näringskedjor. Vi har också jobbat med dem olika världsdelarna och då delade My upp oss i fem grupper och då skulle vi söka fakta och skriva frågor.

IMG_0574[1] IMG_0575[1]

 

Hälsningar Alex & Isabell

comments: Closed

Comments are closed.