Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8.0! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-includes/functions.php on line 4329

Notice: register_widget_control is deprecated since version 2.8.0! Use wp_register_widget_control() instead. in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-includes/functions.php on line 4329

Strict Standards: Declaration of mythemes_walker_nav_menu::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-content/themes/my-theme-with-grass-and-dew/functions.php on line 0

Strict Standards: Declaration of mythemes_walker_nav_menu::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-content/themes/my-theme-with-grass-and-dew/functions.php on line 0

Strict Standards: Declaration of mythemes_walker_nav_menu::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-content/themes/my-theme-with-grass-and-dew/functions.php on line 0

Strict Standards: Declaration of mythemes_walker_nav_menu::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-content/themes/my-theme-with-grass-and-dew/functions.php on line 0

Notice: register_sidebar kallades felaktigt. Inget id var satt i argumentmatrisen för sidopanelen "Sidopanel 1". Därför används i stället standardargumentet "sidebar-1". Ange manuellt id till "sidebar-1" för att tysta detta meddelande och behålla existerande innehåll i sidopanelen. Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-includes/functions.php on line 4667

Warning: curl_exec() has been disabled for security reasons in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-includes/Requests/Transport/cURL.php on line 162
Bolsgården 3A » Blog Archive » Bloggen v.21 del 2

Bloggen v.21 del 2

Posted on 22nd maj 2015 in Okategoriserade

Hej bloggen!

Vi har jobbat med engelska, då gick vi runt och pratade med varandra. Vi ska snart få spela upp lite teater på engelska för varandra.

IMG_0586[1]    IMG_0585[1]

Vi har också jobbat med reportenfrågor. Det finns frågor på raderna, mellan och bortom raderna. På raderna står det direkt i texten, mellan raderna betyder att svaret inte står direkt i texten och man kan ha mer än ett rätt svar. Bortom raderna betyder att man själv kan känna igen sig i texten och man funderar på vad författaren egentligen menar.

IMG_0588[1]

Sen har vi också jobbat med diagnos i matematiken. 

IMG_0589[1]

Vi har också jobbat med världen och då delade  My in oss i  olika grupper och olika världsdelar. Vi ska redovisa om våra världsdelar på måndag.

IMG_0595[1]

Hälsningar Molly och Ebba!

 

comments: Closed

Comments are closed.