Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8.0! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-includes/functions.php on line 4329

Notice: register_widget_control is deprecated since version 2.8.0! Use wp_register_widget_control() instead. in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-includes/functions.php on line 4329

Strict Standards: Declaration of mythemes_walker_nav_menu::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-content/themes/my-theme-with-grass-and-dew/functions.php on line 0

Strict Standards: Declaration of mythemes_walker_nav_menu::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-content/themes/my-theme-with-grass-and-dew/functions.php on line 0

Strict Standards: Declaration of mythemes_walker_nav_menu::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-content/themes/my-theme-with-grass-and-dew/functions.php on line 0

Strict Standards: Declaration of mythemes_walker_nav_menu::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-content/themes/my-theme-with-grass-and-dew/functions.php on line 0

Notice: register_sidebar kallades felaktigt. Inget id var satt i argumentmatrisen för sidopanelen "Sidopanel 1". Därför används i stället standardargumentet "sidebar-1". Ange manuellt id till "sidebar-1" för att tysta detta meddelande och behålla existerande innehåll i sidopanelen. Vänligen se Felsökning i WordPress för mer information. (Detta meddelande lades till i version 4.2.0.) in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-includes/functions.php on line 4667
Bolsgården 3A » Blog Archive » Bloggen v. 22

Bloggen v. 22

Posted on 2nd juni 2015 in Okategoriserade

Hej super bloggen!

i veckan har vi varit på läger skola i kofsa. Föräldrarna fick köra hela 25 barn till kofsa.

vi delade upp oss i grupper och satt upp tält. Här är en bild på tälten.

IMG_0597[1]

vi körde dragkamp och vissa fiskade. Till mat grillade vi det vi hade med oss hemifrån.

det var några som hade fest på kvällen, det var  roligt. På kvällen hade vi räkjakt med ficklampor.

Vi paddlade kanot på havet.

IMG_0596[1]  IMG_0605[1]

IMG_0602[1]

På fredagen så kom Robert  Mys kille och hälsade på hos oss.

IMG_0610[1]

Härliga hälsningar  Oskans Oscar och Emmie bäst!!!!!!

comments: Closed

Comments are closed.