Warning: curl_exec() has been disabled for security reasons in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-blog-header.php on line 31
Digitala delikatesser | Noteknik

Digitala delikatesser

Digitala delikatesser

var rubriken på kvällens föreläsning inom Kreativums stora projekt Kompetens för framtiden. Cela var delaktiga och kvällen handlade om e-lärande på olika sätt.

Mer än 200 personer fick ta del av en spännade mix och kunde gå hem uppfyllda av både nya pedagogiska ideér och personliga reflektioner.

Ur programmet kan nämnas en inspirerande lärare från Karlskrona som berättade som sitt bloggande med en åk 2, titta gärna på Vindentvåans blogg. Engagerade förskollärare lät oss ta del om hur de jobbar med facebook som forum för barn och föräldrar på sin avdelning.

Benita från Ängelholm berättade om sitt arbete med lärplattor som ett kreativt verktyg i det dagliga arbetet och tipsade om appar att använda.

Efter intressanta diskussioner och frågestund med panelen blev det så dags för kvällens moderator Micke Gunnarsson att ensam uppta scenen med sin enorma, sprudlande energi. Tänkvärdheter, nyttiga (och jobbiga) sanningar om såväl skola som  privatliv blandades med träffsäker humor som fick oss att vrida oss i skratt.