Warning: curl_exec() has been disabled for security reasons in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-blog-header.php on line 31
GOD JUL | Noteknik

GOD JUL

2012-12-19 13.11.182012-12-19 13.12.40

2012-11-28 19.32.53

 

 

 

 

 

 

Nu vill vi önska alla en riktigt

GOD JUL

Pepparkakshuset kanske blir ett tema-arbete i teknik nästa år? Vilka möjligheter att utveckla elevernas färdigheter!

En amaryllis kan bli ett spännande tema under december månad. Detta tips har jag fått av en duktig pedagog i kommunen som brukar låta eleverna följa med från det att den lilla knoppen sticker upp och ända fram till jul. Fantastiskt att låta eleverna i årskurs 1 först gissa hur mycket den kommer att växa, för att sedan utveckla tänket att använda sina erfarenheter för att ställa nya hypoteser…. och så all matte man får in i mätningarna… och alla andra diskussioner som kommer att uppstå…. och så klart julstämningen!

Eller varför inte studera kemin när man bakar lussebullar!

Julen är också NO och teknik!

Njut av julen!