Warning: curl_exec() has been disabled for security reasons in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-blog-header.php on line 31
Vilken MÖJLIGHET för dig på högstadiet! | Noteknik

Vilken MÖJLIGHET för dig på högstadiet!

Möjligheternas Värld

Möjligheternas VärldDen 8-12 december,2014 har eleverna i högstadiet chansen att vidga sina vyer och se hur det kan se ut i ett kommande arbetsliv! Kreativum bjuder in såväl elever som studievägledare till en spännande dag.

Fokus under dagen är teknik och några av de yrken som vi kan hitta inom området, oavsett om man vill studera vidare eller inte. Det blir en spännande halvdag med möjlighet att prova på olika aktiviteter där de får uppleva de olika faserna i en utvecklingsprocess, från idé till en färdig produkt och produktion. Bland annat kommer Bilfabriken – om automation och robotar.

mojligheternas_varld

Möjligheternas Värld

Tillsammans med Blekinge Tekniska Högskola, Ung Företagsamhet, Teknikcollege samt ett antal företag körs ett pass på förmiddagen och ett på eftermiddagen. På varje pass finns plats för tre klasser.

Anmälan
Du kan redan nu göra en intresseanmälan! Kontakta Kreativum Science Center telefon 0454 30 33 60 epost: info@kreativum.se
Antalet platser är begränsade så först till kvarn gäller. Kreativum behöver veta vilket av passen ni vill anmäla er till och hur många som kommer. Det bjuds på lättare fika.

Evenemanget är kostnadsfritt.

Välkomna att boka in er!