Warning: curl_exec() has been disabled for security reasons in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-blog-header.php on line 31

Warning: curl_exec() has been disabled for security reasons in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-includes/Requests/Transport/cURL.php on line 162
Workshop Finn Upp! | Noteknik

Workshop Finn Upp!

logotypefinnupplogga

 

Inbjudan

Varmt Välkomna på Kick Off med Finn Upp!

I samarbete med Kreativum arrangerar Finn Upp nu en workshop den 10 feb kl 15-17 på Kreativum för dig som undervisar i åk 6 – 9.

Syftet är att inspirera dig som lärare inför årets stora Uppfinnartävling – Finn Upp 2015! Vi utlovar inspiration och information till ett arbete med problemlösning, uppfinnande och kreativitet i skolan utifrån vårt lärarmaterial. Vi planerar ett par roliga och kreativa timmar där du kan få insikt i hur viktigt det är för ungdomars utveckling och självkänsla att lokalisera ett problem, få utveckla en lösning och göra helt egna uppfinningar. Det bästa av allt är att du som lärare både kan nå målen i läroplanen och ha roligt samtidigt, WIN WIN! Du får också information om praktiska detaljer kring Finn Upptävlingen, Sveriges största och roligaste uppfinnartävling, så…ni är väl med?

Vi bjuder på fika och en trevlig stund, hoppas att du och dina kollegor kan komma!

Anmäl dig senast den 2 feb till: kicki.fransson@kreativum.se