Warning: curl_exec() has been disabled for security reasons in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-blog-header.php on line 31
Affischtävling från Mitt Vatten | Noteknik

Affischtävling från Mitt Vatten

affisch-mitt-vatten-139x195

Alla klasser i åk 4-6 bjuds in till en tävling i samband med Världsvattendagen den 22 mars. Utmaningen är att rita, fotografera, måla eller skapa bilder i datorn på temat vattnets kretslopp. Förstapris är 10 000 kr till klasskassan. Bakom tävlingen står Mitt Vatten (Sveriges kommuner för rent vatten) och i juryn deltar miljöminister Lena Ek. Mitt Vatten har även ett utbildningspaket om vatten som kan användas som inspiration och komplement till undervisningen. På www.mittvatten.se hittar du detaljer om tävlingen, anmälningsformulär och tips på hur lektioner kan läggas upp med mera. Sista tävlingsdag är 28 mars.

Inspireras också av filmen Vårt vatten som handlar om vattnets kretslopp i Trollhättan. Se filmen Vårt vatten

Klicka här för affischen Affisch-tävling-Mitt-vatten