Warning: curl_exec() has been disabled for security reasons in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-blog-header.php on line 31
Ögonblick av lärande | Noteknik

Ögonblick av lärande

Hej!

Vi vill dela med oss av en upplevelse som vi här på Grottans förskola hade förra veckan.
image image (2) image (1)
Barnen ville gå ner till tågstationen så vi bestämde oss för att ta en promenad dit för att prata om och studera tåg. Väl där fick vi chansen att se inte bara ett, utan två (!) tåg. Då det andra tåget rullade in på stationen var det före tidtabellen så tågföraren frågade om vi ville följa med och ta en titt inuti tåget, vilket vi så klart gärna gjorde. Vi fick provsitta sätena i tåget samt lära oss om hur det ser ut där man sitter och kör tåget. Detta var verkligen spännande och lärorikt både för personal och barn och sedan dess har det pratats mycket om tåg här på förskolan.
Med vänlig hälsning,
Grottans förskola