Warning: curl_exec() has been disabled for security reasons in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-blog-header.php on line 31

Warning: curl_exec() has been disabled for security reasons in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-includes/Requests/Transport/cURL.php on line 162
Ögonblick av lärande | Noteknik

Ögonblick av lärande

Vi har under en tid arbetat med tekniska system här på Tornets förskola. Frågan vi ställde oss var: Varifrån kommer frukten? Den  finns ju bara där i vår kyl på förskolan! Men hur tar den sig hit? Här fick vi se att den tar en lång väg hit och det är mycket som ska fungera för att vi ska få frukt på förskolan. Kylar, lastbilar, båtar, flygplan, människor, elektricitet, bensin ja listan kan göras lång. Vad händer om en lastbil går sönder eller om någon blir sjuk? -Då får vi ingen frukt!, – Man får laga den! -Kanske någon annan kan köra!
Ja många diskussioner om problemlösningar har vi mött på vägen och numera vet vi att frukten inte bara finns där i kylen!
Mvh Tornets förskola
IMG_1083
IMG_1085
IMG_1087
IMG_1090