Warning: curl_exec() has been disabled for security reasons in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-blog-header.php on line 31

Warning: curl_exec() has been disabled for security reasons in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-includes/Requests/Transport/cURL.php on line 162
Teachers night | Noteknik

Teachers night

I samarbete med AV-Media Skåne och UR gör Kreativum återigen en Teachers Night!! Evenemanget riktar sig egentligen till pedagoger i Skåne men eftersom det nu finns platser kvar bjuds även pedagoger i Blekinge och Småland in.  Allt är gratis och ni kommer att få våra olika verksamheter och verktyg presenterade för er i miniseminarier. Dessutom får ni träffa Jim Thuresson ”Humant ledarskap”. Kolla gärna in honom på Youtube och få en känsla…..

Anmälan görs via länk längst ner på sidan.

Teachers Night