Warning: curl_exec() has been disabled for security reasons in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-blog-header.php on line 31

Warning: curl_exec() has been disabled for security reasons in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-includes/Requests/Transport/cURL.php on line 162
Bli en vattenhjälte och vinn pengar till klasskassan | Noteknik

Bli en vattenhjälte och vinn pengar till klasskassan

vatt
För tredje året arrangeras populära Kretsloppstävlingen där eleverna kan vinna pengar till klasskassan och samtidigt lära om vattnets eviga kretslopp. För det kommer inget nytt vatten. Vi dricker samma vatten som dinosaurierna gjorde och våra barnbarnsbarn kommer att dricka samma vatten som vi dricker idag. Därför är det otroligt viktigt att vi tillsammans tar hand om det.

I Kretsloppstävlingen vävs kunskap samman med kreativitet och möjlighet till egna utforskningar när ni tillsammans undersöker hur kretsloppet ser ut lokalt hos er – från vattentäkt till kranen och tillbaks ut i naturen. Tävla genom att gestalta ert lokala kretslopp på valfritt sätt, använd fantasin och var kreativ. Alla klasser som deltar blir vattenhjältar och får ett diplom. För åk 4-6 och åk 7-9.

Läs mer och delta i Kretsloppstävlingen.

Tävlingen öppnar 1 februari och senast den 14 mars måste tävlingsbidragen vara inskickade.