Warning: curl_exec() has been disabled for security reasons in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-blog-header.php on line 31

Warning: curl_exec() has been disabled for security reasons in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-includes/Requests/Transport/cURL.php on line 162
Mer friluftsliv i skolan! | Noteknik

Mer friluftsliv i skolan!

 

Är du lärare eller fritidspedagog? Vill du få nya verktyg och inspiration till att genomföra undervisning och friluftsdagar som ger positiva upplevelser av friluftsliv? Nu har du chansen! Naturskoleföreningen, Naturskyddsföreningen och Sportfiskarna anordnar en kostnadsfri fortbildning om friluftsliv som utgår från Lgr 11.

 

När och var? Du får två fortbildningsdagar, välj de datum och den plats som passar dig bäst. Klicka på ”Mer information och anmälan” nedan.

 

För vem? Pedagoger i grundskolan (f-9), exempelvis lärare i NO, Idrott och hälsa och fritidspedagoger.

 

Hur? Praktiska friluftsövningar kopplade till exempelvis allemansrätten, friluftssäkerhet, att göra upp eld och eldtekniker, att laga mat ute, att bygga vindskydd, att hantera redskap och material, natur- och vattenvård, fiske och håvning. Diskussion om utomhuspedagogiska metoder som underlättar måluppfyllelse.

Mer information och anmälan