Warning: curl_exec() has been disabled for security reasons in /home/ostersjo/bloggar.karlshamn.se/wp-blog-header.php on line 31
Boka NTA låda F – 6 | Noteknik

Boka NTA låda F – 6

 

Här har du möjlighet att boka en temalåda för grundskolan åk F – 6

 

Boka NTA Tema vt 2019

 

 

Boka låda:

Lådorna är fria att boka för dig som gått temautbildning på respektive låda.

I länkarna ovan kan du boka temalåda. Terminerna är indelade i två perioder, du har alltså möjlighet att boka låda för en del av terminen men du har även möjlighet att boka båda perioderna och behålla lådan hela terminen.

 

Hämta låda:

Du får ett mail när din låda är klar att hämtas.

Lådan hämtas och återlämnas på Kreativum. Det är du som pedagog som har ansvaret för lådans transport, men du kan givetvis ta hjälp av annan personal.

Om någon annan än du ska hämta lådan så kan du gärna fylla i en kvittens och skicka med den – det underlättar utcheckningen på Kreativum! Kvittenslapp kan du ladda hem den här. (Titta efter kvittenslappen under respektive tema.)

 

Återlämna låda:

Senast i slutet av terminen ska lådan återlämnas till Kreativum. Du som pedagog har ansvar för att lådan inventeras och lämnas tillbaka i ett rent och snyggt skick. Du har även ansvar för transporten tillbaka inom angiven tid. Om du förlorat inventeringslappen som kan du ladda hem den här. (Titta efter inventeringslistan under respektive tema.)

 

Läs mer om respektive tema

 

Är lådan du önskar inte ledig? Skicka en förfrågan till Eva så kontaktar hon dig.

eva.eriksson@utb.karlshamn.se

 

Välkommen med din bokning