Skaparverkstán med på Introduktionsdag i Lokstallarna

posted in: Okategoriserade | 0

Måndagen den 12 juni var det en introduktionsdag för LSS:s sommarvikarier i Karlshamns Kommun.

 

Vi på Skaparverkstan hade en egen monter där vi presenterade och visade upp delar av vår verksamhet. Det som våra besökare fick se var tidningen Babbel, som var på plats med sina redaktörer. Veronique Hellström visade upp sina diktböcker och berättade om hur dessa kommit till. Hanna Kajsajuntti:s film om Pampa Johannes är nu färdig och den visades upp på en bildskärm under hela eftermiddagen (du kan se den här på vår Hemsida).

Jag som är ganska ny i gänget, vilka intryck fick jag av eftermiddagen? Jo, jag tyckte det var intressant och spännande men jag hade hoppats på lite fler besökare än vad det var. Men det var många som kom fram och tittade på innehållet i vår monter och ställde frågor. Det tittade i tidningen Babbel samt i dikt boken.

 

Vi fick också besök av Fritidskonsulenten Sara Widesjö som var framme och tittade och pratade med oss en kort stund.

 

För underhållningen stod Martin Gårdesten och Linh Gelius med sång.

 

 

Jag hoppas att våra sommarvikarier i LSS blev positivt överraskade av det som vi gör. Vi tycker vårt jobb är viktigt och kul!

 

                                                                                                       Reporter: Christer Svensson