Branden

posted in: Okategoriserade | 0

 

Tidningen Babbel:s reporter Christer Svensson åkte dagen efter den stora branden i Asarum till brandplatsen för att se förstörelsen som skulle visa sig vara enorm.


Tre byggnader totalförstördes vid onsdagens brand på Asylboendet på Lärkvägen i Asarum. Nu står närmare 60 personer utan hem.

Totalt 30 personer vid räddningstjänsten kämpade med lågorna som var under kontroll sent på tisdags eftermiddagen .När tidningen Babbel besökte brandplatsen bevakades den både av vakter samt brandbilar från Karlshamn räddningstjänst.

 

 

 

                                                                                                                                                                                                   Reporter: Christer Svensson