Team IFK Karlshamn arrangerade första cupen

posted in: Okategoriserade | 0

 

Ett säkert vårtecken är när fotbollssäsongen startar upp efter en lång vintervila. På söndagen var det åter dags för de med funktionshinder att köra i gång sin cup för 2018.

 

På söndagen samlades ett glatt gäng från Kalmar, Ronneby, Karlskrona och Karlshamn på Vägga Idrottsplats träningsplan för säsongens första cup som är uppdelade i fyra cuper under våren och hösten.

 

Team IFK Karlshamn var värd för den första cupen. Innan matcherna skulle spela så träffade jag Team IFK:s lagledare Patrik Lindqvist och ställde några frågor om hur årets uppladdning har varit inför fotbollsstarten 2018.

-Det ser bra ut och vi har fått några nya spelare i laget tillsammans med de gamla spelarna så det blir en bra mix, berättar Patrik.

 

Hur se er målsättning ut? Ni slutade tvåa cupen i fjol?

-Att vi ska försvara våran andraplats och kanske överraska med att slå Kalmar FF, det vore kul om det händer, berättar han med ett skratt.

 

 

Hur gick det då för Team IFK Karlshamn i premiären av cupen 2018?

-Det blev inte den start vi hade hoppats på, säger Patrik. Vi förlorade våra matcher, det är bara att ta nya tag i Karlskrona den 10 juni när nästa cup arrangeras, avslutar han med att berätta.

 

Kalmar FF var storfavorit eftersom laget vann i fjol, men i år blev det förlust i finalen mot Karlskrona som överraskade stort i alla sina matcher.

 

 

-Det är 7-manna lag och mixade lag och man spelar 1×15 minuter, berättar Patrik Lindqvist.

 

Team IFK Karlshamns matcher slutade med förlust i alla tre matcherna. Resultaten blev: Karlshamn-Kalmar FF 0-1,Karlshamn-Karlskrona 0-1 och förlust mot Ronneby med 0-2.

Reportrar:

Christer Svensson/ Robin Abrahamsson

Lämna ett svar