Asarum-Lidköping 1-3

posted in: Okategoriserade | 0

 

Ny förlust för Asarums IF/FK när de på lördagen spelade på naturgräs på hemmaplan i den tredje hemmamatchen för säsongen i elitettan mot gästande Lidköpings FK på Asarums Idrottsplats.

 

Det är tufft ute på plan för de kämpande Asarums damerna, trots att de bitvis spelade bra fotboll så lyckas de inte med att vinna och få några poäng med sig.

 

Vid årets tre hemma matcher har de bara lyckats att få en oavgjort match och två förluster men det är 21 omgångar kvar som vi ska spela, säger Asarums tränare Stefan Ekstrand.

 

– Vi hade för många missar i dag och försvaret och målvakten gjorde olyckliga misstag, som bortalaget tog vara på säger en mindre nöjd, Ekstrand till Babbels reporter efter matchen.

 

I bortalaget fanns det fem college-amerikaner som spelade och som verkligen var starka och såg till att Lidköping finns med i toppen i elitettan efter fem omgångar.

 

Asarums målskytt för dagen var: Lova Hansson.

 

Babbel fick en kort intervju efter matchen med Felicia da Silva.

 

– Vi är ett bra lag som tränar bra, men vi lyckas inget vidare på våra matcher ännu, vi har bara spelat fem av 26 omgångar säger Felicia.

– Det är resultat som saknas vi har fått ihop fyra poäng efter fem omgångar, det är lite okej, vi tror på vårt spel och det kommer fler poäng med tiden, avslutar Felicia.

 

Och de nya blåa stolarna på läktaren invigdes av de 260 besökarna som var närvarande under matchen.

 

Stora Coops avgående chef, Conny Berg, avtackades av Asarum IF/FK damer för alla år som han har bidragit med hjälp till föreningen,  med en halsduk och ett diplom!

 

Nästa hemma match är söndagen den 27 maj mot AIK.

Text/foto: Christer Svensson

Lämna ett svar