Panetoz sångare har varit i Karlshamn

posted in: Babbel | 0

I samband med Psykiatriveckan i Blekinge i år får gymnasieeleverna en alldeles egen aktivitet under veckan. På onsdagen besökte artisten Pa Modou Badije, sångare i Panetoz,  Karlshamn. Han besökte Väggaskolan och hade en föreläsning och gjorde en Workshopen ”Sätt dina känslor på papper”

 

Från vänster: Christer Svensson, Pa Modou Badije, Christian Omonomben  och Johanna Rönnholm. 

 

Jag fick en kort intervju med honom när han på onsdagskvällen besökte Lokstallarna i Karlshamn.

-Jag har gjort en föreläsning på Väggaskolan berättar han för mig, och sedan resor jag runt i Blekinge den här veckan med min föreläsning.


Har du varit i Blekinge förut?
-Jag besökte Karlskrona och även Karlshamn för två år sedan, säger han.


Har ni någon ny musik på gång?
-Ja vi kommer ut med ny musik under 2019 berättar han för mig.

Text: Christer Svensson

Kommentera