Fotbollsgala för funktionsvariationer i Bräkne-Hoby

posted in: Babbel | 0

Fotbollsgala för personer med funktionsvariationer

 

Den 1 december åkte alla i laget till Bräkne – Hoby  för att spela en fotbollsmatch och sen gå på fotbollsgala med mera. Lagen som var med är Team IFK Karlshamn, Kalmar, Karlskrona, Ronneby BK. Vi spelare från Karlshamn skulle träffas vid IFK stugan klockan 11:45. Det var 5 stycken bilar som skulle köra till Bräkne – Hoby.

 

Efter fotbollsmatcherna så gjorde vi oss i ordning och tog på oss festkläderna, sen åkte en del bil och buss till Bräkne – Hobybyggdegård, där hade vi fotbollsgalan, vi åt god mat. Det var prisutdelning med mera plus att det var disco på kvällen och alla dansade med varandra och själva.

 

 

Alla de olika lagen hoppas att vi får uppleva det med fotbollsgalan nästa år också.

 

Text: Veronika Wiking

Foto: Team IFK Karlshamn

Kommentera