Foton lördag från Musikhjälpen i Lund

posted in: Babbel | 0

Snön faller över Kärlekens torg, på Stortorget i Lund, men ändå är stämningen på topp under den sjätte dagen av Musikhjälpen. Med årets tema: ”Alla har rätt att funka olika.

 

Snö faller över Stortorget på Musikhjälpen i Lund

Här följer en liten rapport vad som hittills hänt i dag (lördag) i glasburen med programledarna: Farah, Daniel och William, samt publik värden Peg Parnevik.

Det var Glädje i glasburen, när kvällens flashmob resultat kom!

Just nu blev det glädje i buren efter kvällens flashmob: som blev rekord 281 872, det såg vi på Peg, Daniel och inte minst William, som sitter i buren, Farah sover och sänder i natt!

 

Sångare: Leslie Tay, från Malmö

Tidigare på eftermiddagen gästade: Mälarhöjdens IK Sound och berättade om blind fotboll som både Farah och Daniel fick testa på  med en bindel för sina ögon, och sparka boll i mål.

Farah och Daniel, testa blind fotboll i glasburen

Livemusik bjöd Leslie Tay från Malmö på. en av många artister som har varit i buren i dag och även andra kändisar har varit inne och bidraget till insamlingen för ”Alla har rätt att funka Olika”. Nu hoppas vi att Ni i Karlshamn visar att ni också tycker att Alla har rätt att funka olika genom att bidra med Era gåvor till vår digitala sparbössa.

https://bossan.musikhjalpen.se/insamlingar/skaparverkstan-i-karlshamn

Tidningen Babbel följer Musikhjälpen och återkommer med mera !

Reporter: Christer Svensson

Foto: SVT-Play

Kommentera