Oskar Mattsson

 

Jag är 29 år och kommer från Mörrum men bor sedan 2 år tillbaka i Karlshamn i en egen lägenhet.

Jag är mycket intresserad av spel och deras historia och jag är också intresserad av spelföretagens lyckade serier genom åren. Många skulle blicka mer framåt utav detta, men jag blickar lite tillbaka, detta för att få en känsla av vart spelens handlingar är på väg genom tiden.

Jag jobbar här på Skaparverkstán med att bland annat skriva spelrecensioner till tidningen Babbel och jag är med lite då och då i Vloggen (Video bloggen) Robin & hans vänner, där jag tycker till om dataspel eller TV-spel, men vanligtvis skriver jag mina recensioner om spel eller hur en spel serie kom till den punkten där den befinner sig just idag.

Jag började med att spela spel när jag var ungefär 12-14 år gammal, i en tid när mitt liv kändes som att den var på väg ner i rännstenen (mer kallad: På väg till katastrofens rand). Jag började spela mer för att lära mig mer och började förstå mer om världens historia mm. Min uppväxt var inte den alla bästa, jag blev utskrattad som ung och senare blev jag mobbad, sedan utesluten. Detta ändrades inte förrän under min sista tid i skolan. Under mina studieår på Väggaskolan började allt ändras eftersom jag la allt mitt fokus på studier och mina lärare på skolan började upptäcka att jag behövde mer hjälp och stöd. Efter detta började allt bli bättre och bättre med den hjälpen jag äntligen fick, med medicin och annat blev allt bättre och min kunskap visade sig användbar.

Jag är idag en lugn person, men ibland kan dock vissa saker göra mig lite upprörd eller irriterad.

Jag hoppas att du kommer att gilla det som jag lägger ut här på min sida. Kommentera gärna och ställ frågor så skall jag försöka svara så fort jag kan.

 

 

/Oskar

RECENSIONER

 

 

 

Dragon Age Origins: Ultimated Edition

 

 

 

 

 

Divinity Original Sin II

 

 

 

 

 

 

The Book of  Unwritten Tales ‘1’

 

 

 

 

 

 

 

Chaos on Deponia